Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom was Vincent Mannaert zondag niet aanwezig in het Constant Vanden Stockstadion

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge ging afgelopen zondag met 2-0 onderuit op het veld van aartsrivaal Anderlecht. Algemeen manager Vincent Mannaert was daarbij een opvallende afwezige in de tribunes van het Constant Vanden Stockstadion.

“Eén zaak vind ik heel vervelend en vreemd”, opent Aad de Mos zijn betoog. “Het feit dat een CEO, Vincent Mannaert, niet aanwezig is bij de belangrijkste match van het jaar. En dan komt hij ook niet opdagen voor dit programma.” Presentator Tom Coninx geeft een woordje uitleg: “We hadden hem gevraagd voor zijn aanwezigheid in Stadion, maar hij was belet door transferonderhandelingen.”

Een gebaar dat De Mos maar matig kan appreciëren. “Ik vind het onverstandig dat je als CEO in het buitenland zit voor een transfer voor volgend seizoen. Vertrek dan toch op maandag. Of stuur iemand anders. Want nu geef je een slecht signaal. Zo ga je spelers de pap in de mond geven om over transfers te praten. En nu ligt de tweede plaats te grabbel”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws