Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom ontbrak Fran Brodic in de beloftenmatch tegen KRC Genk

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Vrijdagavond wonnen de beloften van Club Brugge met 1-3 op het veld van KRC Genk. Normaal gesproken staat Fran Brodic dan steevast op het scorebord, maar tegen de Limburgers kwam de 20-jarige Kroaat niet in actie.

Bepaalde media opperden dat de afwezigheid van Brodic wel eens zou kunnen betekenen dat hij opgeroepen wordt voor de match van de eerste ploeg tegen Zulte Waregem. De doelpuntenmachine van de ploeg van Sven Vermant was echter afwezig vanwege een schorsing. Daarnaast heeft hij ook last van een lichte blessure.

De kans lijkt dan ook bijzonder klein dat Brodic effectief wordt opgenomen in de selectie tegen Essevee. Zeker omdat Michel Preud’homme met de terugkeer van Jelle Vossen, José Izquierdo, Lior Refaelov en Anthony Limbombe over meer aanvallende opties beschikt. Beloften Ahmed Touba, Thibault Vlietinck en Niels Verburgh waren er eveneens niet bij tegen Racing Genk. Zij komen normaal gesproken wél in aanmerking voor een selectie.

Voor de Brugse jonkies is het hopen dat de blessure van Brodic meevalt. De troepen van Vermant strijden immers volop voor de titel en maken ook nog kans op de bekerfinale tegen Anderlecht. Begin volgende week volgt de halve finale tegen opnieuw KRC Genk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws