Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom koos Elton Acolatse voor transfer naar Club Brugge

Blauwe rook (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge heeft met het oog op volgend seizoen al enkele zaakjes gedaan. In januari werd verdediger German Mera al vastgelegd, terwijl enkele weken geleden ook de komst van Elton Acolatse werd afgerond. De Nederlandse flankaanvaller komt transfervrij over van Westerlo.

In Jan Breydel komt Acolatse straks heel wat bekenden tegen, want Michel Preud’homme heeft al de beschikking over vier Nederlanders. “Bij Club spelen al twee gewezen Ajacieden, Ricardo van Rhijn en Stefano Denswil, maar dat speelde niet mee in zijn keuze voor Club”, weet Sport/Voetbalmagazine.

Acolatse had andere redenen om voor Club Brugge te kiezen. “Club bood de Nederlander, die de keuze had uit enkele clubs, gewoon het beste project. Nu komt hij weer terecht bij een club die strak georganiseerd is én die dominant voetbalt. Daarom leeft bij de 21-jarige speler het gevoel dat hij daar weer nieuwe stappen kan zetten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws