Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daar is Brodic weer! Brugse beloften pakken 9 op 9 en mogen dromen van koppositie

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

De beloften van Club Brugge zijn opnieuw aan een sterk seizoen bezig. De troepen van Sven Vermant maakten indruk in de UEFA Youth League, op de Viareggio Cup en zijn nog in de running voor het kampioenschap en winst in de Beker van België.

Maandagavond stuurde Vermant de volgende 11 namen tussen de lijnen in de competitiematch tegen Sporting Lokeren: Horvath, Palacios, Tanghe, Lemoine, Cools, Verburgh, Schryvers, Vlietinck, Osei Berkoe, Brodic (83′ De Kuyffer) en Touba (83′ Fonkeu). Met Horvath en Cools kon de Brugse selectieheer dus op twee spelers uit de A-kern rekenen.

Al na 6 minuten mocht Club een eerste keer juichen door een doelpunt van Anton Tanghe. Nog voor het rustsignaal was het – wie anders dan – Fran Brodic die de score verdubbelde. Blauw-Zwart was ook in de tweede helft heer en meester en prikte er via Jur Schryvers nog een goaltje bij. De Waaslanders probeerden wel, maar Horvath hield zijn netten schoon.

Dankzij deze 3-0 overwinning tellen onze jonkies nu 16 punten in Play-Off 1. Dat zijn er 6 minder dan koploper Anderlecht. De Brugse beloften hebben echter drie wedstrijden minder op de teller staan en kunnen dus nog over Paars-Wit naar de leiding springen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws