Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubs uit de Premier League azen op ex-speler van Club Brugge: “Maar dat zal het niet worden”

Obbi Oulare (Club Brugge - Gent)

Niet zo lang geleden maakte hij nog geregeld het mooie weer bij Club Brugge, maar na zijn tijd in het Jan Breydelstadion kende Obbi Oulare ook een moeilijke periode. Nu leeft de stevige spits op bij Willem II, maar is het niet duidelijk waar hij volgend seizoen zal spelen.

Oulare is nog steeds eigendom van het Engelse Watford, waar hij tot dusver nog geen échte kans kreeg. Een nieuwe uitleenbeurt of een definitieve transfer: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Verschillende clubs uit de Premier League zouden zelfs op de diensten van Oulare azen.

“Maar de Premier League zal het wel niet worden”, vertelt Oulare aan Brabants Dagblad. “Watford gaat me niet aan een club op hetzelfde niveau verhuren. Bovendien wil ik zeker zijn van mijn speeltijd en dat is dan vermoedelijk niet het geval”, beseft onze gewezen aanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws