Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club onderhandelt met aanvaller uit eigen land als vervanger voor Izquierdo’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge staat voor een drukke transferzomer. Sterkhouders als Bjorn Engels, Stefano Denswil en mogelijk ook Abdoulay Diaby zouden straks wel eens andere oorden kunnen opzoeken. Het vertrek van Gouden Schoen José Izquierdo lijkt echter nog het meest zeker van allemaal. 

Achter de schermen speurt het Brugse bestuur dan ook naar nieuw aanvallend geweld. Volgens HLN is Club in die zoektocht uitgekomen bij Elton Acolatse. De 21-jarige Amsterdammer kwam dit seizoen uit voor Westerlo en scoorde 6 keer in 23 duels.

De flankaanvaller genoot zijn opleiding bij Ajax en is door de degradatie van Westerlo transfervrij. Als Blauw-Zwart erin slaagt om Acolatse te overtuigen voor een avontuur in Jan Breydel, kan het één van de smaakmakers van de Kemphanen dus gratis wegplukken uit ‘t Kuipje.

Club ziet in Acolatse een opportuniteit om volgend seizoen mee het verlies van Izquierdo op te vangen, aangezien de polyvalente Nederlander zowel op links als rechts uit de voeten kan. In 2012 won hij met Oranje nog het EK bij de U17. Vrijdagavond viel Acolatse in een oefenduel tegen Antwerp (1-1) geblesseerd uit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws