Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-lieveling krijgt ervan langs: “Wat bezielt je?”

Club Brugge kijkt na 45 minuten voetballen tegen een 2-0 achterstand aan in het Astridpark. Tot overmaat van ramp kan Michel Preud’homme in de tweede helft op slechts tien Bruggelingen rekenen.

Ruud Vormer kreeg na 39 minuten een eerste geel karton na een stevig duel met Uros Spajic. In het opstootje wat volgde greep onze Nederlandse middenvelder ook nog even naar het gezicht van Łukasz Teodorczyk.

Zichtbaar gefrustreerd pakte de Brugse publiekslieveling even voor het rustsignaal opnieuw geel met een te felle tackle, waardoor zijn ploegmaats met zijn tienen verder moeten. De Blauw-Zwarte aanhang is duidelijk teleurgesteld in het gedrag van Vormer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws