Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft persoonlijk akkoord met middenvelder, maar speciale clausule kan alsnog roet in het eten gooien’

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Club Brugge bevindt zich momenteel nog in volle Play-Off strijd, maar achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de ploeg voor volgend seizoen. Zo wil Blauw-Zwart graag versterking op het middenveld aanwerven.

In die zoektocht is de landskampioen uitgekomen bij Ivan Sunjic. Volgens Kroatische bronnen heeft Club al een persoonlijk akkoord met de defensieve middenvelder van Lokomotiva Zagreb, die in augustus nog meespeelde in de Europa League voorrondes tegen KRC Genk.

Toch is het niet zeker dat Sunjic effectief in Jan Breydel zal belanden. Ex-ploeg Dinamo Zagreb kan er volgens HLN namelijk nog altijd voor zorgen dat Blauw-Zwart zijn transferdoelwit in extremis misloopt.

“Dinamo Zagreb verkocht Sunjic afgelopen zomer aan Lokomotiva Zagreb, maar bedong daar wel een ‘first buying option’ bij, het recht om hem vóór andere ploegen vast te leggen. Een reële mogelijkheid omdat Dinamo in het tussenseizoen grote schoonmaak wil houden in de kleedkamer en daarbij zou rekenen op de terugkeer van de sterk spelende Sunjic. Hij zou zo’n 1 miljoen euro moeten kosten”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws