Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans reageren na puntendeling in Ghelamco Arena: “Moeten we nu ook nog dank u zeggen aan AA Gent?”

Passionele Club-fans

AA Gent en Anderlecht kwamen zondagnamiddag niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Club Brugge kan maandag over de Buffalo’s naar de tweede plaats springen en tot op 4 punten van Paars-Wit naderen. Maar dan moeten Michel Preud’homme & co natuurlijk wel nog eerst winnen van Essevee.

De topper tussen AA Gent en Anderlecht baarde een muis. “Een Blauw-Zwarte muis, die bij winst tegen Zulte Waregem een leeuw kan worden”, aldus PlaySports-commentator Filip Joos. “Dit is écht het beste resultaat voor Club”, klinkt het klaar en duidelijk.

De fans van Gent en Anderlecht gingen dan maar sámen tegen Club Brugge zingen. Op Twitter heerst er bij de Brugse aanhang tevredenheid over het gelijkspel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws