Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans plannen speciale actie om ‘vergeten speler’ in de ploeg te krijgen

Club-fans vlaggen

Club Brugge kampt met heel wat blessurelast in het aanvallende compartiment. Momenteel liggen Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe, José Izquierdo, Lior Refaelov, Jelle Vossen en Wesley Moraes in de Brugse lappenmand. En dus moet Michel Preud’homme op zoek naar oplossingen.

Ondanks hoopgevend nieuws eerder vandaag is het lang niet zeker dat Preud’homme tegen Charleroi op één van zijn spitsen kan rekenen. Bjorn Engels kreeg tegen AA Gent een half uur zijn kans in de aanval, maar ook Lex Immers en zelfs Noah Fadiga werden al naar voren geschoven om te depanneren.

Als het van (een deel van) de Club-fans afhangt, krijgt Fran Brodic echter zijn kans tegen de Carolo’s. Zij snappen niet waarom hij steevast over het hoofd gezien wordt. De 20-jarige Kroaat scoorde maandag opnieuw twee keer in de met 2-0 gewonnen beloftenwedstrijd tegen KV Kortrijk en zit nu al aan 37 doelpunten.

Als hij ook tegen Charleroi niet in de selectie zit, wil een groep Club-fans actie ondernemen door in minuut 14 – verwijzend naar zijn rugnummer – de naam van Brodic te scanderen. Toch lijkt de kans klein dat Preud’homme hem alsnog bij de selectie haalt. De jonge spits kreeg in het verleden al eens zijn kans op training bij de A-kern, maar zou toen geen indruk gemaakt hebben. Al kan MPH natuurlijk nog altijd van gedacht veranderen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws