Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans maken straffe beloftes bij Brugse winst in het Astridpark

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

De laatste zege van Club Brugge in het Astridpark dateert van 9 september 1998. Toen won Blauw-Zwart onder leiding van Eric Gerets met 2-3 na doelpunten van Anic, Deflandre en Lesnjak. Het is intussen al 25 wedstrijden of 18 jaar, 7 maanden en 14 dagen geleden dat Club aan het langste eind trok tijdens een competitiematch in het hol van de leeuw. Maar negatieve statistieken zijn er nu eenmaal om ze om te buigen! Waarom zondag niet?

Neen, met 2 op 9 zijn we niet goed aan de Play-Offs begonnen. En neen, verplaatsingen zijn ons niet op het lijf geschreven. Maar toch staan we zondag met z’n allen als één man achter onze Club. Wij Bluvn Goan. Want als de Play-Off competitie één iets duidelijk gemaakt heeft in de voorbije jaren, dan is het wel dat álles mogelijk is. Dus…

Ja, we moeten durven dromen van de volle buit op bezoek bij onze aartsrivaal. En ja, moeilijk gaat ook. Maar om onze spelers nog nét dat tikkeltje extra motivatie te bezorgen, willen we op deze pagina straffe beloftes van Club-fans verzamelen. Die moeten vanzelfsprekend enkel waargemaakt worden bij een driepunter in het Constant Vanden Stockstadion.

Te voet naar huis!

Magali, Sylvie en Jonas gaven alvast het goeie voorbeeld. Als Club wint tegen Anderlecht, dan zal Magali zondag 56 kilometer te voet naar huis wandelen. Sylvie is dan weer bereid om op haar knieën rond te kruipen in haar tuin, terwijl Jonas belooft om in Club-tenue naar z’n werk te gaan.

Doe jij ook mee aan deze motivatiepagina voor Club? Reageer dan onderaan op de Facebook-post met jouw belofte. De opties zijn eindeloos, maar bij deze alvast wat inspiratie: in een vijver springen, een stuk uit de paarse schoen van je zus bijten, naakt op straat lopen en Club-liedjes zingen, een tattoo laten zetten,… De leukste exemplaren verschijnen op deze pagina! 🙂

Als Club zondag van Anderlecht wint, dan…

Wat is jouw belofte? Reageer!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws