Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans furieus na nieuwe blunder: “Zoals Jani Kazaltzis”

Club-fans furieus na nieuwe blunder Zoals Jani Kazaltzis

Club Brugge speelt op paasmaandag een cruciale match op bezoek bij Zulte Waregem. Essevee kwam al na een kwartier op voorsprong dankzij een penaltydoelpunt van Mbaye Leye. Die strafschop had er echter nooit mogen komen, aangezien Sander Coopman – waarop de overtreding door Timmy Simons begaan werd – buitenspel stond. Lawrence Visser en zijn assistenten zagen dat echter anders. De tweede goal van de thuisploeg kwam er dan weer na een onterecht toegekende hoekschop. 

Na 45 minuten voetballen staat Club op een 2-1 achterstand aan de Gaverbeek na goals van zoals eerder aangehaald Leye, Dalsgaard en Vanaken. De Brugse aanhang ergerde zich enerzijds aan het te zwakke geleverde spel van Blauw-Zwart, maar anderzijds ook aan het feit dat Michel Preud’homme & co opnieuw twee wedstrijdbepalende fases in het nadeel gefloten kregen…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws