Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans furieus: “Kan iemand aan Preud’homme vertellen dat hij niet in de ploeg hoort?”

Club-fans fuck you

Na 45 minuten voetballen staat Club Brugge op een 2-0 achterstand in het Astridpark. Leander Dendoncker en Kara Mbodji namen de doelpunten voor hun rekening. Tot overmaat van ramp liep Ruud Vormer net voor het rustsignaal ook nog tegen een tweede gele kaart aan. Voorlopig ziet het er dus allesbehalve rooskleurig uit voor Blauw-Zwart.

De manschappen van Michel Preud’homme probeerden wel, maar verder dan een afstandsschot van Wesley Moraes, gevaarlijke vrijschop van Ricardo van Rhijn en kopbal van Bjorn Engels kwam Club niet.

Quasi niemand speelde in de eerste helft echt op niveau, maar de Brugse aanhang ergerde zich duidelijk vooral aan Hans Vanaken. Twitter schiet met scherp naar de 24-jarige Limburger, die absoluut niet in de match zit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws