Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-familie verliest één van zijn trouwste leden

Club-familie verliest één van zijn trouwste leden

De Blauw-Zwarte familie moest dit seizoen al afscheid nemen van heel wat trouwe leden. Ook Anick Lys-Delvax – al jaar en dag een fiere Club-fan – zal jammer genoeg niet langer onze clubkleuren kunnen vertegenwoordigen.

Nog geen 2 maanden geleden stuurde Anick ons een foto door van haar prachtige Club-tattoo. Deze zal voor áltijd op de Facebookpagina van BlauwZwartFans pronken. Intussen vernam onze redactie met veel droefheid dat Anick na een immens zware strijd besliste om dinsdag uit het leven te stappen met behulp van euthanasie.

“Zaterdag zijn we nog een laatste keer met Anick naar het voetbalstadion in Brugge getrokken, voor de match tegen Charleroi”, vertelt Marijke Timmermans, een goeie vriendin die haar tot op het laatst bijstond, aan HBVL. “Het was een erg emotionele uitstap. We zijn ook een laatste keer een hamburger gaan eten — ook iets waar ze zo van hield.”

Ontmoeting met favoriete spelers

“Na de wedstrijd is ze door Club Brugge achter de schermen ontvangen, en heeft ze verschillende van haar favoriete spelers ontmoet: Timmy Simons, Ruud Vormer,… Zelfs trainer Michel Preud’homme is haar komen groeten. Ze was erg gelukkig achteraf. Ze was emotioneel, maar je zag dat het haar laatste krachten had gevraagd. Na de reis naar Brugge ging ze erg achteruit.” Om elf uur dinsdagochtend is Anick overleden in het ziekenhuis in Leuven, na euthanasie.

Als buitenstaander kunnen wij alleen maar begrip hebben voor zo’n beslissing. Het ga je goed, Anick! En doe je daarboven even de groeten aan onze Swa? Bij deze wil BlauwZwartFans ook zijn oprechte medeleven betuigen aan alle nabestaanden. You’ll Never Walk Alone!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws