Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge ziet eerste bod op speler van KV Mechelen geweigerd worden’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

De kans is groot dat Club Brugge komende zomer heel wat sterkhouders ziet vertrekken. In verdedigend opzicht lijken zowel Bjorn Engels als Stefano Denswil andere oorden op te zoeken. En dus speurt Blauw-Zwart achter de schermen al volop naar vervanging. Zo wil het Brugse bestuur in eigen land graag shoppen bij KV Mechelen.

Zoals eerder deze maand vermeld op BlauwZwartFans heeft Club Brugge interesse in Jordi Vanlerberghe. De 20-jarige speler van Malinwa past perfect in het profiel waarnaar de landskampioen op zoek is: een polyvalente verdediger die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan. Sinds januari is belofteninternational Vanlerberghe een vaste waarde in de ploeg van Yannick Ferrera.

Vanlerberghe ligt nog tot 2019 onder contract Achter de Kazerne, maar dat hoeft niet meteen een probleem te vormen. Volgens HLN staat KV Mechelen zeker niet weigerachtig tegenover een transfer en heeft Club naar verluidt zelfs al een (geweigerd) bod uitgebracht op de jonge verdediger. Tijdens de winterstop probeerde ook Standard hem al los te weken in ruil voor Ryan Mmaee en een geldsom. Club heeft naast Vanlerberghe ook interesse in de Serviër Erhan Masovic.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws