Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge twijfelt aan Refaelov, manager is duidelijk: “Only Bruges”

Lior Refaelov (Club Brugge - Zulte Waregem)

Pech blijft Lior Refaelov achtervolgen. Onze aanvallende middenvelder zou normaliter aan de aftrap verschijnen in de thuiswedstrijd tegen KV Oostende, maar in de opwarming liep het mis. Rafa liep een adductorenletsel op en staat minstens twee weken langs de kant.

“Het is geen zware of cruciale blessure. Zoiets gebeurt nu eenmaal. Het heeft niets met een gebrek aan professionalisme te maken, hij heeft gewoon pech”, vertelt Dudu Dahan, de manager van Refaelov, in HLN. “Kijk: Lior is een grote persoonlijkheid. Ik ben er zeker van dat hij op zijn oude niveau zal terugkeren. Hij is nog steeds maar 31 jaar. In Italië vinden ze spelers van die leeftijd op hun best.”

“Lior wil volgend jaar schitteren in Brugge”

Bij Club Brugge zouden er wat twijfels rond Refaelov zijn, maar zijn management gaat ervan uit dat de speler ook volgend jaar nog in Brugge speelt. “Natuurlijk”, zegt Dahan. “Lior wil volgend jaar schitteren in Brugge – hij hoopt zelfs om dit seizoen nog aan spelen toe te komen.”

“De mensen laten zien dat hij nog steeds die goede speler is en dat hij een meerwaarde kan zijn voor de ploeg. De interesse van Maccabi? Die is er elk jaar, dat is geen verrassing. Hij denkt alleen maar aan Club. Andere ploegen? ‘Only Bruges.'”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws