Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge strikt aanvaller voor 4 jaar’

Verhaeghe - Preud'homme

Club Brugge staat voor een drukke transferzomer, aangezien basispionnen als José Izquierdo, Bjorn Engels, Stefano Denswil en Abdoulay Diaby straks mogelijk andere oorden opzoeken. Bij een correct bod zal Blauw-Zwart hen alleszins niets meer in de weg leggen. Die belofte deed het Brugse bestuur aan de genoemde spelers na het binnenhalen van de veertiende landstitel.

Zaterdagmorgen kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club interesse heeft in Elton Acolatse, de 21-jarige Amsterdammer die dit seizoen uitkwam voor Westerlo. In ‘t Kuipje vond hij 6 keer de weg naar doel en was hij goed voor 3 assists. Club ziet in Acolatse een opportuniteit om volgend seizoen mee het verlies van Izquierdo op te vangen, aangezien de polyvalente Nederlander zowel op links als op rechts uit de voeten kan.

Volgens TeleSport, het officiële kanaal van de sportredactie van De Telegraaf, is de deal rond. “Acolatse zet zijn loopbaan voort bij Club Brugge. Bronnen rondom de Belgische topclub melden dat de Amsterdammer een contract voor vier jaar tekent. Het verklaart waarom de aanvaller de afgelopen weken meerdere malen in Brugge is gesignaleerd met zijn zaakwaarnemer Daan Kramp van Forza Sports Group.”

“Met de transfer verzilvert het product van de Ajax-opleiding zijn transfervrije status. Bij degradatie van Westerlo mocht hij de club transfervrij verlaten”, klinkt het. Als de deal effectief doorgaat, is Acolatse na Vormer, Denswil, Van Rhijn en Immers de vijfde Nederlander op Jan Breydel.

Maak kennis met Elton Acolatse

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws