Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge moet afrekenen met concurrentie van Liverpool’

Club Brugge sjaals

Club Brugge maakt nu al serieus werk van volgend seizoen. Met German Mera en Elton Acolatse werden al twee spelers vastgelegd, terwijl een aantal andere dossiers nog in de pijplijn zitten. Zo komt er mogelijk nog een nieuwe linksachter bij.

Eerder wist BlauwZwartFans jullie al te melden dat Roberto Decas deze week zijn kwaliteiten mag tonen. De 17-jarige Hondurees speelde donderdag mee in de oefenwedstrijd van de beloften tegen Torhout. Ondertussen blijkt dat Club niet de enige ploeg is die Decas van nabij volgt.

Voetbalkrant weet dat Decas vorige maand nog op proef was bij Liverpool. De Engelse topclub was hem op het spoor gekomen toen hij met de Hondurese jeugdelftallen indruk maakte op een CONCACAF U20-toernooi. De Reds boden hem voorlopig echter geen contract aan, dus Club maakt zeker nog kans om de strijd te winnen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws