Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge mist 4 spelers tegen Zulte Waregem

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Club Brugge wil maandagavond een vervolg breien aan zijn driepunter tegen KV Oostende. In afwachting van de match tussen AA Gent en Anderlecht kan Blauw-Zwart op de Dag van de Arbeid een uitstekende zaak doen.

Michel Preud’homme kan tegen Essevee niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby (pubalgie), Lior Refaelov (adductoren) en Laurens De Bock (hersenschudding). Timmy Simons is dan weer geschorst vanwege zijn derde gele kaart in deze Play-Offs. Tomás Pina keert terug uit blessure, terwijl ook jonkies Ahmed Touba en Thibault Vlietinck morgen mee op de bus stappen.

Francky Dury moet het op zijn beurt stellen zonder doelman Sammy Bossut. Voorts is het afwachten of de plooien met Soualiho Meïté gladgestreken zijn. In de met 0-2 verloren thuismatch tegen AA Gent werd de smaakmaker disciplinair gestraft voor het missen van een training. De Fransman mocht na de pauze wel invallen.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Van Rhijn, Palacios, Poulain, Denswil, Engels, Touba en Cools

Middenvelders: Claudemir, Vormer, Pina, Vanaken en Immers

Aanvallers: Vlietinck, Rotariu, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws