Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge maakt jacht op goudhaantje uit eerste klasse’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Het loopt dezer dagen wat minder bij Club Brugge. En met het oog op volgend seizoen dreigt Blauw-Zwart ook nog eens enkele belangrijke spelers kwijt te spelen. Daarom maakt algemeen manager Vincent Mannaert al volop werk van enkele nieuwkomers.

Zo is de 19-jarige Henry Onyekuru nadrukkelijk in beeld bij Club Brugge. Michel Preud’homme gaf onlangs nog aan dat, als hij enkele spelers uit de Jupiler Pro League zou mogen binnenhalen, de aanvaller van Eupen er één van zou zijn.

Na de wedstrijd tussen Moeskroen en Eupen van afgelopen weekend, sprak Eupen-trainer Jordi Condom over de toekomst van zijn getalenteerde aanvaller. Het Laatste Nieuws meldt dat de Spanjaard twee geïnteresseerde clubs citeerde: Borussia Mönchengladbach en… Club Brugge.

Blauw-Zwart zal Onyekuru dus niet zomaar kunnen inlijven, maar toch: het is niet uitgesloten dat de Nigeriaan straks in het Jan Breydelstadion speelt. In januari wilden CSKA Moskou en Celtic Glasgow zich ook al versterken met Henry.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws