Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge lijkt de jackpot te vangen voor deze 2 spelers

Club Brugge geld

Het Brugse bestuur slaagde er na het binnenhalen van de veertiende landstitel in om onze kampioenenploeg samen te houden. Enkel Thomas Meunier trok naar PSG. Keerzijde van de medaille: in de zomer van 2017 mogen enkele cruciale pionnen – mits een correct bod – wél andere oorden opzoeken. 

Aan onder meer José Izquierdo en Stefano Denswil werd die belofte gedaan door het Blauw-Zwarte bestuur. Achter de schermen houdt Club Brugge dan ook rekening met een vertrek van de Colombiaanse flankaanvaller en de Nederlandse verdediger. Volgens Sport/Voetbalmagazine is de kans groot dat de landskampioen straks heel wat miljoenen mag binnenrijven dankzij het genoemde duo.

“Algemeen manager Vincent Mannaert las de jongste dagen nog eens alle contracten na en zag nergens opstapclausules. Wie Izquierdo of Denswil wil – de twee qua transfers meest ambitieuze voetballers van Blauw-Zwart – zal met Club over de volle pot moeten onderhandelen”, klinkt het in het weekblad. Daarnaast steekt Bjorn Engels het eveneens niet onder stoelen of banken dat hij deze zomer uitkijkt naar een nieuw avontuur. Ook het Brugse jeugdproduct zal niet voor een appel en een ei verkocht worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws