Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge legt 1,6 miljoen euro op tafel voor derde zomertransfer’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge heeft met German Mera (Deportivo Cali) en Elton Acolatse (Westerlo) al twee zomertransfers beet. Nummer drie lijkt slechts een kwestie van tijd…

Volgens de Servische pers staat Blauw-Zwart op het punt om de overgang van Erhan Masovic af te ronden. Club zou zo’n 1,6 miljoen euro + 350.000 euro aan bonussen betalen voor de 18-jarige centrale verdediger van FK Cukarick, die volgens Het Nieuwsblad zijn krabbel plaatste onder een contract voor vier seizoenen.

De 1,87 meter grote Serviër maakt steevast deel uit van de nationale jeugdelftallen en wordt beschouwd als een veelbelovend talent. Buitenlandse bronnen melden dat de speler vandaag naar Brugge reist om zijn overgang te finaliseren. Vorige week legde Masovic zijn medische testen al af.

Maak kennis met Erhan Masovic

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws