Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt ópnieuw goed nieuws uit ziekenboeg

Club Brugge mascotte duimen omhoog

Enkele weken geleden draaide de Brugse ziekenboeg nog overuren, maar daar is tegenwoordig niets meer van te merken. Abdoulay Diaby is dezer dagen de enige die nog in de Blauw-Zwarte lappenmand ligt.

Wesley Moraes, Anthony Limbombe, Jelle Vossen, José Izquierdo, Lior Refaelov,… Allen keerden ze recent terug uit blessure. En nu is er ook goed nieuws omtrent Benoît Poulain. Onze centrale verdediger is volgens HLN en Het Nieuwsblad namelijk volledig hersteld van zijn spierblessure.

De Fransman liep vorige week tegen Sporting Charleroi een verrekking aan de bil op, maar traint intussen opnieuw voluit. Poulain is tegen Anderlecht nog geschorst, maar behoudens ongelukken komt hij voor de thuismatch van woensdag tegen KV Oostende in aanmerking voor een selectie. Het is dan de vraag of Michel Preud’homme Bjorn Engels al dan niet opnieuw opzijschuift.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws