Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt nog meer slecht nieuws na nederlaag tegen AA Gent

Club Brugge krijgt nog meer slecht nieuws na nederlaag tegen AA Gent

Club Brugge heeft zijn eerste match in de Play-Offs met 2-1 verloren van AA Gent. De snelle 0-1 van Wesley Moraes werd nog voor de pauze uitgewist door twee doelpunten van Moses Simon. Na de pauze ging Club nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar een goed keepende Lovre Kalinić hield onder meer Bjorn Engels en Lex Immers van de 2-2.

Halfweg de eerste helft moest Michel Preud’homme zijn tactisch plan tegen AA Gent al aanpassen. Wesley was goed begonnen aan de match, maar moest na 24 minuten naar de kant met een blessure aan zijn scheenbeen. Jelle Vossen was zijn vervanger, maar ook hij viel in het slot van de wedstrijd uit na een kniestoot van Rami Gershon.

Even voor affluiten hinkte de 28-jarige Limburger naar de kant. Hij kon duidelijk niet meer verder. Na afloop moest hij zelfs met een brancard naar de ziekenwagen gebracht worden. Vossen kermde het uit van de pijn. Op het eerste zicht lijkt hij geraakt aan de rug. Michel Preud’homme was na afloop alleszins niet te spreken over de manier waarop zijn spits uitviel.

Ruud Vormer beseft dat de Brugse topschutter mogelijk lange tijd out is. “Ja, Jelle… Dat zag er echt niet goed uit. Hij zei dat hij niet meer kon bewegen en moest onmiddellijk naar het ziekenhuis. Als het een barst is, is het klaar. Ik hoop dat het meevalt”, aldus de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws