Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge kan weer ademhalen na deze 3 opstekers

Michel Preud'homme duim omhoog

Het zit Club Brugge de laatste tijd écht niet mee. In de eerste Play-Off match had Blauw-Zwart de beste kansen in de Ghelamco Arena, maar toch werd er met 2-1 verloren van AA Gent. Tot overmaat van ramp vielen zowel Wesley Moraes als Jelle Vossen geblesseerd uit. En de spoeling was al zo dun vooraan… Toch is er ook goed nieuws!

Momenteel liggen Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe, José Izquierdo, Lior Refaelov, Jelle Vossen en Wesley Moraes in de Brugse lappenmand. Eerst en vooral bestaat de kans dat onze Gouden Schoen zaterdag al deel uitmaakt van de selectie. Joske werd aanvankelijk pas in het midden van de Play-Offs tussen de lijnen verwacht, maar hij herstelt goed van zijn spierscheur.

Daarnaast lijkt ook de schade bij Wesley en Vossen mee te vallen. Onze 20-jarige Braziliaan liep een zware kneuzing en een diepe wonde op, maar wordt klaargestoomd voor de match van komend weekend tegen Sporting Charleroi.

Bij onze topschutter werd er zelfs gevreesd voor een bekkenbreuk en bijgevolg het einde van zijn seizoen, maar de laatste diagnose stelde een botkneuzing vast. Volgens HLN zal Vossen een tweetal weken afwezig zijn en zou hij de match van 23 april tegen Anderlecht halen. Mogelijk is hij er zelfs de week voordien tegen Zulte Waregem al terug bij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws