Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge heeft beslissing genomen omtrent schorsingen Poulain en kinesist Van Damme

Benoît Poulain (Club Brugge)

Benoît Poulain werd door de Reviewcommissie opgeroepen voor zijn tackle op Brecht Dejaegere in de openingsmatch van de Play-Offs tegen AA Gent. De Geschillencommissie van de KBVB legde onze centrale verdediger een schorsing van drie speeldagen op – waarvan twee effectief – en een geldboete van €600.

Intussen heeft Club Brugge laten weten dat het niét in beroep gaat tegen het schorsingsvoorstel. Daardoor moet Poulain de moeilijke verplaatsingen naar Zulte Waregem en Anderlecht aan zich voorbij laten gaan.

Het feit dat Club niet in beroep gaat, kan ook te maken hebben met de medische toestand van Poulain. De verdediger bleef de laatste dagen immers binnen vanwege een blessure aan de bil, die hij in de eerste helft tegen Charleroi opliep. Bjorn Engels neemt wellicht zijn plaats in.

Verder wordt er ook geen beroep aangetekend tegen de schorsing van Jan Van Damme. Onze kinesist reageerde volgens de Geschillencommissie te fel na de onterecht gefloten strafschop voor de Carolo’s. Naar verluidt gaf hij de vierde official zelfs een duw. Van Damme mag daardoor tot 26 mei en dus het hele seizoen niet meer op de Brugse bank plaatsnemen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws