Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge dicht bij derde zomertransfer’

Bart Verhaeghe speech

Door het nakende vertrek van spelers als José Izquierdo, Bjorn Engels, Stefano Denswil en mogelijk ook Abdoulay Diaby werken ze bij Club Brugge achter de schermen volop aan de ploeg van de toekomst. In januari werd German Mera – de gewezen ploegmaat van Helibelton Palacios – al vastgelegd en dinsdag werd ook Elton Acolatse transfervrij overgenomen van Westerlo. Ook zomertransfer nummer drie lijkt nu al een feit.

Volgens Israëlische bronnen zal Tal Ben Haim in de zomer de overstap naar Jan Breydel maken. De 27-jarige flankaanvaller van Maccabi Tel Aviv stond afgelopen wintermercato al dicht bij een overeenkomst met Blauw-Zwart, maar zijn club gooide in extremis roet in het eten door zich enorm wispelturig op te stellen aan de onderhandelingstafel.

Door een opstapclausule in zijn contract kan Ben Haim deze zomer voor 2,9 miljoen euro weggeplukt worden bij Maccabi Tel Aviv. Een som waarvan Club bereid is om die op tafel te leggen. Bovendien hadden Blauw-Zwart en Ben Haim enkele maanden geleden al een persoonlijk akkoord. Volgens de krant One lijkt in de zomer niets nog een deal in de weg te staan. De landgenoot van Lior Refaelov zal samen met Acolatse en Limbombe het vertrek van José Izquierdo moeten opvangen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws