Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge dicht bij derde zomertransfer’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge wist zich tijdens de wintermercato al te versterken met centrale verdediger German Mera (Deportivo Cali) en begin deze maand met flankaanvaller Elton Acolatse (Westerlo). Mogelijk mag eerstdaags een nieuwe naam aan het lijstje zomertransfers toegevoegd worden.

Blauw-Zwart voert momenteel verregaande onderhandelingen met Erhan Masovic, een 18-jarige centrale verdediger die ook als controlerende middenvelder uit de voeten kan. De 1,87 meter grote Serviër ligt in eigen land nog tot 2018 onder contract bij FK Cukaricki en is volgens HLN op weg naar Jan Breydel.

Masovic maakt steevast deel uit van de nationale jeugdelftallen en wordt beschouwd als een veelbelovend talent. Als Club de transfer effectief weet af te ronden, moet het daarvoor zo’n 500.000 euro op tafel leggen.

Club wil met de eerder genoemde Mera en de jonge Masovic het verwachte vertrek van sterkhouders Bjorn Engels en Stefano Denswil opvangen. Beide verdedigers zijn namelijk zo goed als zeker aan hun laatste maanden bezig op Olympia.

Maak kennis met Erhan Masovic

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws