Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge denkt aan deze 2 Belgische trainers om MPH op te volgen

Michel Preud'homme lacht (Club Brugge - Anderlecht)

Het vertrek van Michel Preud’homme werd nog niet officieel aangekondigd, maar binnen het voetbalwereldje twijfelt niemand er nog aan dat de Luikenaar straks andere oorden opzoekt. Het Brugse bestuur maakt dan ook werk van een geschikte opvolger.

Club is van mening dat er in de Jupiler Pro League goeie trainers rondlopen. Meer specifiek gaat het om Charleroi-trainer Felice Mazzu en Zulte-coach Francky Dury. Dat zijn volgens Het Nieuwsblad de twee voornaamste kandidaten. De krant meldt ook dat Philippe Clement wel hoofdtrainer wil worden, maar dat die kans vrijwel nihil is.

Mazzu werd de voorbije weken al nadrukkelijk gelinkt aan Blauw-Zwart, Dury slechts in mindere mate. De trainer van Zulte veegde de geruchten van tafel door te zeggen dat Mazzu een veel betere kandidaat is dan hijzelf om Preud’homme op te volgen. Zijn grootste voordeel is echter dat hij bij Essevee – net zoals MPH bij Club – mee beslist over transfers. Naast deze twee ervaren Belgische coaches rekenen ze in Jan Breydel ook op buitenlandse kandidaturen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws