Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge denkt aan Belgische opvolger voor Engels’

Michel Preud'homme met brede glimlach

De kans is zeer groot dat Club Brugge volgende zomer enkele sterkhouders ziet vertrekken, maar de club anticipeert daar goed op. Met German Mera werd al een centrale verdediger vastgelegd om Denswil te vervangen, terwijl deze week ook de komst van Elton Acolatse afgerond werd met het oog op een vertrek van José Izquierdo. Ook Björn Engels vertrekt straks mogelijk.

En voor hem wil Club Brugge een Belgische vervanger aantrekken, weet Het Nieuwsblad. Volgens de krant aast Club op Jordi Vanlerberghe. De 20-jarige centrale verdediger groeide de voorbije maanden bij KV Mechelen uit tot titularis en werd daarvoor onlangs beloond met een selectie voor de nationale beloften.

Blauw-Zwart zal wel moeten afrekenen met de concurrentie van Standard. Dat deed in januari een bod waarbij Mechelen in ruil Ryan Mmaee zou krijgen, maar de vraagprijs van Mechelen bleek toen te hoog.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws