Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge bereikt akkoord met polyvalente international’

'Club Brugge bereikt akkoord met polyvalente international'

Momenteel is de strijd in Play-Off 1 volop aan de gang, maar achter de schermen werken ze bij Club Brugge aan de ploeg van de toekomst. Zo zou Blauw-Zwart een overeenkomst hebben met een Iraans international.

Diverse buitenlandse bronnen melden dat Ramin Rezaeian straks de overstap maakt naar Jan Breydel. Rezaeian is een 27-jarige rechtsachter die momenteel uitkomt voor Persepolis FC, de koploper in de Iraanse hoogste voetbalafdeling. Hij was dit seizoen goed voor 4 goals en 4 assists in 724 speelminuten. Hij kwam daarnaast 15 keer voor Iran uit.

Op het eerste zicht lijkt de komst van een nieuwe rechtsback vreemd. Club heeft met Ricardo van Rhijn, Helibelton Palacios en Dion Cools immers al drie spelers op die positie. Rezaeian is echter polyvalent en kan ook als flankaanvaller – bij voorkeur op de rechterkant – uit de voeten. Hij ligt nog tot midden 2018 onder contract bij Persepolis FC.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws