Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans laat zijn licht schijnen op Anderlecht – Club: “Hij verlangt naar zijn pensioen”

Herman Brusselmans (analist)

Dé topper van de vierde speeldag in de Play-Offs is zonder enige twijfel Anderlecht – Club Brugge. Zelfs tijdens het Europa League duel tussen Manchester United en Anderlecht werd er geregeld naar gerefereerd. In zijn wekelijkse HLN-column laat Herman Brusselmans zijn licht schijnen op enerzijds de titelkansen van AA Gent en anderzijds onze match in het Astridpark.

“Laatst kwam ik voorzitter Ivan De Witte van AA Gent tegen in de Lange Munt. Ik vroeg hem: ‘Voorzitter, maakt onze favoriete ploeg la Gantoise nog een kans om de titel te behalen?’ De voorzitter dacht diep na, en zei: ‘Ik denk van wel, Herman, maar veel zal afhangen van de uitslag van de clash tussen Anderlecht en Club Brugge van zondag.’ Ivan heeft gelijk: als Anderlecht en Club Brugge gelijkspelen en AA Gent wint van Oostende, dan komt het aan de top van Play-Off 1 behoorlijk dicht bij elkaar, en dan is alles nog mogelijk.”

De schrijver betwijfelt echter of Michel Preud’homme en zijn manschappen het Anderlecht moeilijk kunnen maken. “De kwestie is: is Club Brugge in staat om minstens een punt weg te halen bij Paars-Wit, in aanmerking genomen dat Blauw-Zwart in deze huidige tijden behoorlijk in de shit zit, vele geblesseerden (enkel Diaby, nvdr) en spelers uit vorm heeft, ongelofelijk moeilijk scoort, en zich op sleeptouw moet laten nemen door de oudste voetballer van Europa, de steeds meer naar z’n pensioen verlangende Timmy Simons? We zullen zien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws