Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans: “Je zou haast compassie mogen krijgen met Club Brugge”

Herman Brusselmans (analist)

Komend paasweekend staat in Play-Off I de derde speeldag op het programma. Zondag trekt Anderlecht naar Oostende, terwijl maandag Club Brugge een verplaatsing naar Zulte Waregem gepresenteerd krijgt en AA Gent naar Charleroi moet.

Schrijver Herman Brusselmans geeft in zijn column in Het Laatste Nieuws zijn pronostiek mee voor deze drie wedstrijden. En het hoeft niet te verbazen dat de Gentenaar – die de voorbije weken al een paar keer hard uithaalde naar Club – straks weinig hoop ziet voor Blauw-Zwart.

“In play-off 1 zullen Anderlecht, Zulte Waregem, en AA Gent in dit paasweekend winnen”, voorspelt Brusselmans. “En de grote verliezer wordt Club Brugge, het ploegje waarmede we langzamerhand behoorlijk veel compassie mogen krijgen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws