Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans heeft voor eerste keer ooit gokje gewaagd op kampioenschap: “Ik kan €123.000 winnen”

Herman Brusselmans (analist)

Club Brugge kon ook op de derde speeldag van Play-Off 1 niet winnen. Anderlecht deed dat wel en loopt zo 6 punten uit op Blauw-Zwart. Bovendien moeten Michel Preud’homme en zijn troepen nu ook AA Gent naast zich dulden in het klassement.

Volgens Marc Coucke kan de titelstrijd nog alle kanten op. “Geen enkele topclub is al echt opgestaan. Anderlecht pakte meer punten, maar hun voetbal is met alle respect nog niet zo goed als dat van Club Brugge vorig seizoen of AA Gent twee jaar geleden. Het zijn ook maar 6 punten en nog 7 matchen. Wie van Anderlecht, Club of Gent als eerste een échte referentiematch speelt, zal volgens mij doorgaan op dat elan.”

Herman Brusselmans gelooft daarentegen allesbehalve in de titelkansen van Blauw-Zwart. “Het viel mij op dat er bij de 2-2 van Wesley bijzonder weinig gejuicht werd door de Brugse spelers. Dat wil toch iets zeggen.” De schrijver vindt dat het Club aan winnaarsmentaliteit ontbreekt. “Ruud Vormer is een leider, die wil altijd winnen. Hij zou er z’n kop voor leggen. Maar de rest heeft dat op dit moment niet.”

“Club is voor mij dan ook zeker geen kampioenploeg”, gaat Brusselmans verder. “Wie dan wel? Ik heb voor de eerste keer in mijn leven een gokje gedaan. Ik heb €1.000 ingezet dat AA Gent kampioen wordt en ik kan €123.000 winnen. Dus ik zeg met 100% zekerheid AA Gent”, klinkt het tegenover Stadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws