Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans haalt uit: “Club is een strontploeg”

Herman Brusselmans (analist)

Doordat het vorig weekend met 2-1 verloor op het veld van AA Gent zag Club Brugge de Buffalo’s naderen tot op twee punten. Schrijver, analist en Gentenaar Herman Brusselmans ziet de kansen van Gent zo stijgen en haalt en passant nog eens keihard uit naar Club.

“AA Gent heeft nog kansen te over om als eerste in onze spannende competitie te eindigen. Wat hierbij een rol kan spelen is de gigantische motivatie die Hein Vanhaezebrouck vanaf nu tentoon zal spreiden, want hij heeft immers een nieuw contract gekregen en hij wordt daarmee de bestbetaalde coach van België”, schrijft Brusselmans in Het Laatste Nieuws.

Hoewel Club nog altijd boven Gent staat, ziet Brusselmans de regerende kampioen geen rol meer spelen. “Over Club Brugge kunnen we inmiddels in alle talen zwijgen, dat is een strontploeg die al blij mag zijn als ze vijfde in de eindstand wordt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws