Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Brugse miljoenenversterking heeft al deel van zijn medische testen afgelegd’

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge wist zich met German Mera (Deportivo Cali) en Elton Acolatse (Westerlo) al te verzekeren van twee zomertransfers. Wellicht mag eerstdaags een nieuwe naam aan dat lijstje toegevoegd worden.

Zoals donderdag al vermeld op BlauwZwartFans voert Club verregaande onderhandelingen met Erhan Masovic, een 18-jarige centrale verdediger die in eigen land uitkomt voor FK Cukaricki. De 1,87 meter grote Serviër maakt steevast deel uit van de nationale jeugdelftallen en wordt beschouwd als een veelbelovend talent.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Club zijn verdedigende versterking bijna beet, aangezien Masovic al een deel van zijn medische testen aflegde. Dat dit zo vroeg gebeurt, is geen verrassing. Eerder liet Club ook winteraanwinsten Ethan Horvath en Carlos Strandberg hun medische testen maanden voor hun effectieve komst afwerken.

Gisteren keerde Masovic terug naar zijn club. Vandaag moet hij immers aan de bak in de competitie en woensdag wacht hem de heenwedstrijd in de halve finale van de beker tegen Rode Ster Belgrado. De jonge speler van FK Cukaricki moet één tot twee miljoen euro kosten. Club wil met Mera en Masovic het verwachte vertrek van sterkhouders Bjorn Engels en Stefano Denswil opvangen. Blauw-Zwart volgt ook de prestaties van Jordi Vanlerberghe op de voet.

Maak kennis met Erhan Masovic

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws