Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse aanhang furieus: “Andermaal een tackle met beide voeten vooruit op Club Brugge”

Club-fans fuck you

Het is nog altijd niet zeker of Michel Preud’homme zondag op de bank mag plaatsnemen in het Astridpark. De Reviewcommissie had de Brugse coach opgeroepen voor zijn gedrag tegen Charleroi en vervolgens eiste het Bondsparket een schorsing van drie speeldagen. Onze coach verdedigde zich dinsdag echter met succes bij de Geschillencommissie en werd dan ook vrijgesproken. Case closed, denk je dan. Maar niets is minder waar.

Datzelfde Bondsparket ging donderdag immers in beroep tegen de beslissing van de Geschillencommissie. Begrijpe wie begrijpen kan. Vrijdag wordt de zaak opnieuw behandeld en heeft de Geschillencommissie Hoger Beroep het laatste woord.

Het gebeurt maar heel af en toe dat het Bondsparket ingaat tegen de beslissing van de Geschillencommissie en dus fronst de Blauw-Zwarte aanhang de wenkbrauwen. De Club-fans vinden dat MPH met rust gelaten moet worden en lieten hun onvrede duidelijk merken op Twitter.

Club zelf schoot eveneens met scherp en start met deze spijkerharde woorden de oorlog tegen het Bondsparket. Vincent Mannaert wil met elke vezel in zijn lijf vechten tegen dit soort figuren en roept zelfs zijn collega’s op tot actie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws