Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brodic slaat opnieuw toe bij beloften Club Brugge

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic is bij de beloften bezig aan een beresterk seizoen. De Kroaat scoort met de ogen dicht en er lijkt maar geen einde aan zijn doelpuntenreeks te komen.

In de competitiematch tegen KV Kortrijk stuurde Sven Vermant de volgende 11 namen tussen de lijnen: Teunckens, Nuyts, Tanghe, Schryvers, Van Landschoot, Peeters, Verburgh, Brodic (75′ Lemoine), Ito (54′ Fonkeu), Van Vaerenbergh (18′ De Kuyffer) en Osei-Berkoe (86′ Lynen). Brodic nam maandagavond opnieuw twee doelpunten voor zijn rekening en zorgde zo in zijn eentje voor een 2-0 overwinning tegen De Kerels.

Nu Michel Preud’homme verschillende aanvallers moet missen, bestaat er een kans dat Brodic deel uitmaakt van de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Charleroi. Brodic is weliswaar geen diepe spits, maar zou wel kunnen depanneren. Dennis Van Vaerenbergh, wél een centrumspits, viel geblesseerd uit en mag een kruis maken over zijn seizoen.

In de stand bij de beloften staat Club momenteel pas vijfde, maar het heeft wel drie wedstrijden minder gespeeld dan leider Standard. Als Blauw-Zwart die drie inhaalwedstrijden wint, kan het alleen aan de leiding komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws