Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BREAKING: Refaelov dan toch niét in de basis tegen KV Oostende

Lior Refaelov (Club Brugge - Zulte Waregem)

Lior Refaelov viert vandaag zijn 31ste verjaardag, maar doet dat in mineur. De Israëliër mocht nochtans starten tegen KV Oostende, maar viel (licht) geblesseerd uit in de opwarming.

Rafa mocht nog eens in de basis opdraven van Michel Preud’homme, maar het mag dus niet zijn voor onze flankaanvaller. Hans Vanaken moet hem in extremis vervangen. Daardoor verhuist Van Rhijn van de tribune naar de bank.

“Eigenlijk is dat gewoon lachwekkend”, vertelt Gert Verheyen bij PlaySports. “Als je heel de week traint en 100% fit bent, kan je toch niet uitvallen in zo’n opwarming?! Het is voor mij een doorslaggevende factor of een speler vaak beschikbaar is, maar bij Refaelov is dat toch echt niet het geval.”

MPH verklaart zijn wissels

“We hadden niet veel tijd, maar ik heb de voorbije dagen veel gesprekken gehad. Zowel collectief als individueel. Er is geen fysiek probleem en de spelers willen wel, maar er zijn verschillende redenen voor de mindere vorm. Maar die houd ik liever voor mezelf.”

Daarnaast een woordje uitleg over de spelers die naar de bank verhuizen. “Engels en Limbombe kunnen niet aan de wedstrijd starten vanwege fysieke kwaaltjes. Vormer is dan weer geschorst. Voorts wil ik de druk van de schouders van sommige spelers weghalen en krijgen anderen nu hun kans om zich te bewijzen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws