Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp is duidelijk: “Gent moet niet lopen zeiken!”

Johan Boskamp (analist)

AA Gent won afgelopen weekend de topper van Club Brugge. Na één speeldag in Play-Off 1 staat de ploeg van Hein Vanhaezebrouck plots derde in de stand. Toch willen ze in Gent de druk ver weg van hun team houden.

Zo verkondigden Vanhaezebrouck en voorzitter Ivan De Witte al meermaals dat ze zichzelf niet als titelkandidaat zien en dat een Europees ticket het doel van de club moet zijn. Met andere woorden: eenzelfde tactiek die ze twee jaar geleden al toepasten.

Analist Johan Boskamp vindt het allemaal maar onzin. “Als je tijdens de wintermercato elf of twaalf miljoen euro in je ploeg investeert, dan moet je niet lopen zeiken dat je derde wil worden. Dan moet je gewoon durven zeggen: we willen meedoen”, aldus de Nederlander in Stadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws