Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bondsprocureur Rubens pareert uithaal Mannaert: “Misschien moet Club zijn slogan aanpassen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge was donderdag niet te spreken toen het vernam dat het Bondsparket beroep aantekende tegen de beslissing van de Geschillencommissie om Michel Preud’homme vrij te spreken voor zijn gedrag tegen Charleroi. Vincent Mannaert zette de oorlog tegen het Bondsparket en meer specifiek bondsprocureur Marc Rubens eigenhandig in.

Intussen besliste de Geschillencommissie Hoger Beroep om niet in te gaan op het beroep van het Bondsparket. Preud’homme mag zondag dus gewoon op de bank plaatsnemen in het Astridpark. De Luikenaar krijgt wel een boete van €5.000.

Bondsprocureur Marc Rubens is niet gelukkig met de frontale uithalen van de Brugse CEO aan zijn adres. “Laat me beginnen met te stellen dat ik tevreden ben over deze uitspraak in beroep”, citeert Het Nieuwsblad de bondsprocureur. “Voor het overige ben ik zeer geschrokken van Mannaert, die ik kende als een vriendelijke man. Nu is zijn masker wel afgevallen.”

“Deze nitwit (zo noemde Mannaert hem, nvdr) heeft nog een advies: misschien moet Mannaert nu de slogan van zijn club veranderen van No sweat, no glory naar No mud, no glory. Mud is het Engels voor modder. Soit, mensen die straffen uitspreken, zullen nooit populair worden. Daar kan ik mee leven”, besluit Rubens.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws