Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army pakt uit met knappe tifo tegen Charleroi

(VIDEO) - Blue Army pakt uit met knappe tifo tegen Charleroi

Club Brugge staat zaterdagavond voor een belangrijke wedstrijd tegen Sporting Charleroi. Om de aansluiting met koploper Anderlecht te vinden, moét Blauw-Zwart de drie punten thuis houden tegen de Carolo’s. De Brugse fans zetten alvast hun beste beentje voor.

Zaterdagochtend was Blue Army al vroeg uit de veren om de tifo van vanavond voor te bereiden. Allerlei blauwe en zwarte vlagjes zorgden voor twee grote overkoepelende Brugse vlaggen. De witte tifo-bladen maakten het resultaat áf!

Er is ook een mooie nieuwe banner voor Bjorn Engels, die tegen Charleroi – net zoals in de Ghelamco arena – opnieuw op de bank begint.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws