Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Beterschap op komst voor Rotariu?

Dorin Rotariu (Club Brugge - Charleroi)

Ondanks de vele blessures in het aanvallende compartiment hield Michel Preud’homme de voorbije weken Dorin Rotariu op de bank. De 21-jarige Roemeen kon sinds zijn komst eind januari nog niet helemaal overtuigen. De Brugse coach gaf al aan dat de jongeling het Blauw-Zwarte spelsysteem nog beter onder de knie moet krijgen.

Ook Iosif Rotariu, gewezen Roemeens international en oom van Dorin, gelooft dat zijn neefje vooral tijd nodig heeft. “De eerste weken had hij het moeilijk in Brugge, maar nu heeft hij zich helemaal gesetteld”, vertelt hij aan Press Alert. Er lijkt dus beterschap op komst te zijn voor hem. “Al is het in België qua voorbereiding en organisatie helemaal anders dan in Roemenië.”

Ondanks dat hij bij Club zich nog niet echt kon manifesteren, werd Rotariu vorige maand wel gewoon weer opgeroepen voor de Roemeense nationale ploeg. “In een jaar of twee zal Rotariu een steunpilaar worden van de Roemeense nationale ploeg. Hij zal zeker een impact hebben op het Roemeense elftal, maar hij heeft tijd nodig”, aldus oom Iosif.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws