Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Beloften lopen serieus blauwtje tegen hekkensluiter

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Vrijdagavond kwamen de beloften opnieuw in actie, nadat ze op maandag al de topper tegen Anderlecht (1-1) afwerkten. Deze keer was Sint-Truiden de tegenstander. De Kanaries staan laatste in Play-Off I en hadden nog geen enkele wedstrijd gewonnen.

Sven Vermant stuurde voor die partij de volgend basiself de wei in: Teunckens, Nuyts, Verburgh, Lemoine, Van Landschoot, Peeters, Schryvers, Brodic, Fonkeu, De Kuyffer en Lynen.

Club nam een goede start en kwam na twaalf minuten op voorsprong dankzij een treffer van de onvermijdelijke Fran Brodic. Efekia maakte echter nog voor rust gelijk en een kwartier voor het einde van de wedstrijd bezorgde Santo Correia STVV zelfs de drie punten. Een pijnlijke nederlaag dus voor de beloften.

In het klassement laat Club zo na om over AA Gent te springen en naast Anderlecht te komen. Het blijft op de vierde plaats hangen op vier punten van leider Standard, maar heeft wel nog een wedstrijd minder gespeeld. De Brugse beloften hebben nog drie wedstrijden voor de boeg: thuis tegen AA Gent en KRC Genk, op de laatste speeldag volgt een verplaatsing naar Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws