Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-icoon heeft een boon voor Club-speler: “Zo’n smeerlapje”

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

Anderlecht telt momenteel vier punten meer dan Club Brugge, maar de titelstrijd is nog niet gestreden. Er staan immers nog 8 matchen op het programma in Play-Off 1. Anderlecht-icoon Jef Jurion oordeelt dat Paars-Wit één speler van Blauw-Zwart erg goed zou kunnen gebruiken in de eindstrijd.

Jurion zou het graag zien gebeuren dat Ruud Vormer de overstap maakt naar het Astridpark. “Zo iemand als Vormer kan Anderlecht gebruiken, een smeerlapje”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Ze hebben Adrien Trebel, maar ze gebruiken hem niet.”

De gewezen middenvelder is dan ook van mening dat Herman Van Holsbeeck zijn huiswerk beter had kunnen maken. “Trebel, Dendoncker en Tielemans vind ik het ideale middenveld. Acheampong op links, Teodorczyk in de aanval en dan nog iemand op rechts. Hanni? Ik heb aan Herman gezegd: ‘Jullie hebben er te veel van ‘t zelfde gekocht.'”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws