Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist haalt ongezien hard uit: “MPH faalde tactisch. Maar nee, het is de schuld van iedereen behalve hemzelf”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge kwam afgelopen weekend niet verder dan een gelijkspel tegen Sporting Charleroi. Nadat de bezoekers een discutabele strafschop kregen, verloor Michel Preud’homme zijn kalmte. Zijn notitieboekje vloog tegen de grond. Ex-speler Mark Hendrikx haalt hard uit naar onze trainer.

“Als we vrouwen en kinderen weer naar het stadion willen krijgen, moeten we Michel Preud’homme zes jaar schorsen”, windt de gewezen speler van onder meer KRC Genk en RSC Anderlecht er geen doekjes om in Het Belang van Limburg. “Al dat molenwieken aan de zijkant en alles wat hij uitkraamt…”

Daar houdt het echter niet bij op. Hendrikx vindt dat Preud’homme dit seizoen faalde. “Dit is zijn vierde seizoen bij Club. Hij heeft carte blanche gekregen om een kern samen te stellen. Als je dan nog naast de titel grijpt, moet je nederig zijn. Maar nee, het is de schuld van iedereen behalve hemzelf.”

“De resultaten dit seizoen zijn ronduit zwak”

“Terwijl hij zaterdag tactisch gewoon faalde. Na de rust heeft hij dat aangepast omdat het publiek de ploeg uitfloot. De resultaten dit seizoen zijn ronduit zwak. Steek dan de hand in eigen boezem, zou ik zeggen. Maar dat kan hij blijkbaar niet”, besluit Hendrikx.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws