Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Diaby mogelijk tóch nog in actie komt in de Play-Offs

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Anderlecht)

Abdoulay Diaby mocht zaterdag een half uur voor tijd invallen tegen KRC Genk, maar zou het einde van de match niet halen. De Franse Malinees kermde het uit van de pijn en moest van het veld gedragen worden. Toch is het lang niet zeker dat hij dit seizoen niet meer in actie komt.

Meteen na afloop vreesde een zichtbaar gefrustreerde Michel Preud’homme voor het ergste. “We hebben de pubalgie van Diaby proberen op te lossen met rust en aangepaste trainingen. Het ging beter, daarom brachten we hem geleidelijk, om hem eventueel negentig minuten te laten spelen tegen STVV. Maar nu gaan we naar een operatie, zo simpel is het”, klonk het klaar en duidelijk.

Volgens HLN is die conclusie voorbarig. De kans dat Diaby onder het mes moet, bestaat effectief, maar het is afwachten wat het onderzoek van de komende dagen uitwijst. Het gaat wellicht om een scheurtje in de adductoren. In dat geval mist de Brugse topschutter van vorig seizoen weliswaar nog altijd een deel van de Play-Offs, maar kan hij wel nog in actie komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws