Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen is énorm gelukkig in Jan Breydel: “Daar zeg ik sowieso geen neen tegen”

Simons en Vossen

Na buitenlandse avonturen bij Middlesbrough en Burnley streek Jelle Vossen in de zomer van 2015 in Jan Breydel neer. De ex-spits van KRC Genk groeide vrijwel meteen uit tot een publiekslieveling en ook de speler zelf is niet van plan om snel andere oorden op te zoeken.

“Of ik het zie zitten om mijn loopbaan bij Club Brugge af te sluiten? Daar zeg ik sowieso geen neen tegen”, vertelt Vossen zonder aarzeling bij ProximusTalk. “Ik ziet hier op dit moment heel goed. Ik ben hier heel gelukkig, zowel binnen de club als in het privéleven. Ik niks om over te klagen.”

“Ik zie niet in waarom ik hier snel weg zou willen gaan. Al kan je nooit alles uitsluiten in het voetbal. Op dat vlak zie ik wel wat er op mij afkomt. Ik kan alleen maar zeggen dat ik op dit moment gelukkig ben hier.” Onze 27-jarige topschutter heeft nog een contract tot 2020 bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws