Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen doet straffe voorspelling over Club Brugge: “Klinkt zwaarwichtig, maar ik meen het”

Jelle Vossen viert (Club Brugge - KV Mechelen)

Wij als Club-fans hebben er lang op moeten wachten, maar 15 mei 2016 werd een dag om nooít meer te vergeten. Blauw-Zwart pakte toen immers zijn veertiende landstitel door aartsrivaal Anderlecht met maar liefst 4-0 te kloppen!

En als het van Jelle Vossen afhangt, stopt het daar niet. “Of Club dit jaar opnieuw kampioen speelt? Ja!”, klinkt het zonder enige aarzeling. “Michel Preud’homme heeft dat erin gestampt. Zijn gedrevenheid en winnaarsmentaliteit zijn zo mooi. Het steekt heel de club aan, je wordt erdoor meegesleept.”

“Wij willen en zullen kampioen worden, daar is heel Club Brugge van overtuigd”, gaat Vossen verder. “Ik ga nu iets zeggen wat zwaarwichtig klinkt, maar ik meen het: vorig seizoen was een kantelpunt in de geschiedenis van Club Brugge. Wij willen jaren aan een stuk de beste ploeg van België zijn. Die titel vorig seizoen was maar een eerste stap.”

De huidige titelstrijd lijkt een onderling duel te gaan worden tussen Club en Anderlecht, aangezien beide ploegen 58 punten tellen. Maar als Vossen toch nog één te duchten concurrent moet aanduiden, kiest hij voor Felice Mazzu en de zijnen. “Een gevaarlijke, lastige ploeg als Charleroi schrijf ik niet af”, klinkt het in Knack.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws