Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer doet Club-supporters kraaien van de pret: “Zou ik prima vinden”

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

In Nederland was Ruud Vormer bijna helemaal in de vergetelheid beland, maar in de Jupiler Pro League greep hij maar net naast de Gouden Schoen van ploegmakker José Izquierdo. En als het van de 28-jarige middenvelder afhangt, mag dat nog even blijven duren…

“Ik heb nog een driejarig contract bij Club Brugge. Ik zit hier goed en ik sta elke week op het veld. Waarom zou ik dan niet voor altijd op Jan Breydel blijven?”, vraagt Vormer zich luidop af tijdens een live interview op de officiële Facebookpagina. “Wie weet zit ik hier nog wel acht jaar. Zou ik prima vinden. Echt”, voegt hij eraan toe.

Vormer droomt eveneens van de aanvoerdersband bij Blauw-Zwart, maar heeft daarbij het gepaste respect voor onze huidige captain. “Het zou wel mooi zijn om hier aanvoerder te worden. Maar misschien gaat ‘die ouwe’ (Timmy Simons, nvdr) nog wel een jaartje door. Daar zou ik ook blij mee zijn hoor.” Over Oranje droomt hij dan weer niét. “Ik ben eigenlijk echt niet bezig met het nationale team. Ik wil mij nu focussen op het kampioenschap met Club Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws